Menyu

Keyfiyyətə nəzarət üzrə mühəndis (Keyfiyyətə Nəzarət Şöbəsi)

Əsas vəzifə öhdəlikləri:

  • yarımfabrikatlara, hazır məhsullara, utilitlərə, köməkçi materiallara, xammala fiziki-kimyəvi nəzarət və texniki nəzarət üçün nümunə seçiminin aparılması
  • II dərəcəli xammal və materiallara giriş nəzarətinin aparılması
  • yeyinti məhsullarının keyfiyyət və təhlükəsizlik meyarlarının dəqiqliklə müəyyən edilməsi və onlara nail olunmasını təmin edərək, innovativ planların, layihələrin və yeni növ qablaşdırma materiallarının, xammal və hazır məhsullarının sənaye sınaqlarının dəstəklənməsi
  • bütün lazımi qablaşdırmalar üçün keyfiyyətin sınaqdan keçirilməsi və ona nəzarət, ilkin materialların, istehsal və hazır məhsulların köməkçi kimyəvi və orqanoleptik təhlili
  • keyfiyyətdə kənara çıxmaların əsas səbəblərinin tədqiqi və təhlili
  • müştəri və istehlakçıların şikayətlərinin idarə olunması prosesinin dəstəklənməsi
  • keyfiyyət və risklərin qiymətləndirilməsi üzrə tədqiqatlarda fəal iştirak
  • texnoloji xətaların, xammal və qablaşdırma materialları, həmçinin hazır məhsul itkilərinin və keyfiyyətlə bağlı digər problemlərin əsas səbəblərinin təhlili. Onların istehsal prosesində qarşısının alınması və aradan qaldırılması üçün tədbirlərin hazırlanmasında iştirak
  • bilavasitə hər istehsal prosesi işə salınmazdan əvvəl istehsal xətlərinin gigiyena və sanitariyası üzrə nəzarət auditlərinin aparılması
  • keyfiyyətə və əməyin mühafizəsinə qarşı tələblərə əməl olunmasının təmin olunması, həmçinin rəhbərlərin yeyinti məhsullarının təhlükəsizlik məsələlərinə aid olan müşahidələr barədə məlumatlandırılması
  • yeyinti məhsullarının təhlükəsizlik standartları ilə əlaqəli olan (ISO və GFSI daxil olmaqla) bütün qanunvericilik tələblərinə, normativ sənədlərə, digər tələblərə əməl olunmasının təmin olunması
  • yeyinti məhsullarının təhlükəsizliyi və şəxsi təhlükəsizlik üzrə bütün standartların tətbiq olunması və onlara əməl olunmasına dəstək

 

Namizədlərə tələblər:

  • Ali texniki təhsil (mexanika/kimya/biologiya və ya yeyinti texnologiyaları)
  • Müvafiq vəzifədə, əsasən yeyinti sənayesində 1 ildən 3 ilədək iş təcrübəsi
  • Azərbaycan, rus və ingilis dili bilikləri

 

Bilik və bacarıqlar:

  •  Ümumi, qeyri-üzvi, üzvi, analitik və fiziki kimyanın əsasları
  • Qidalandırıcı mühitlərin, reaktivlərin və dezinfektantların xüsusiyyətləri, təyinatı və hazırlanması üsulları, onlara qarşı tələblər
  • Statistika və proseslərə nəzarət alətləri ilə iş
  • Fasiləsiz təkmilləşdirmə proqramlarında iştirak təcrübəsi
  • Audit üsulları ilə iş təcrübəsi
  • Yeyinti gigiyenası və təhlükəsizlik standartları barədə anlayış, onların avadanlığa, materiallara və məhsullara qarşı tələblərə təsiri
  • MS Office informasiya sistemləri ilə iş bacarıqları
  • Stressə davamlılıq
  • Prioritetləri müəyyən etmə bacarığı
  • Komandada işləmə bacarığı
  • Təşkilati məlumatlılıq
  • Problemlərin effektiv həlli

 

Əlaqə: 

Əgər yuxarıda göstərilən tələblərə cavab verirsinizsə və bu maraqlı, eyni zamanda çətin iş üçün müraciət etmək istəyirsinizsə, keçidə daxil olaraq, CV formasını doldurub, göndərməyiniz xahiş olunur.


Nəzərinizə çatdırırıq ki, müsahibəyə məhdud sayda namizəd dəvət olunacaq.